Asociácia REIKI na Slovensku organizuje kurzy liečenia

15.04.2003 Celý región

Asociácia REIKI na Slovensku organizuje\r\nkurzy liečenia a samoliečby\r\n\r\nREIKI - I. stupeň, dňa: 26. apríl 2003 / So. / o 10.00 hod.\r\nREIKI - II. alebo III. s...
Asociácia REIKI na Slovensku organizuje
kurzy liečenia a samoliečby

REIKI - I. stupeň, dňa: 26. apríl 2003 / So. / o 10.00 hod.
REIKI - II. alebo III. stupeň, dňa: 27. apríl 2003 / Ne. / o 10.00 hod.

Kurz: ZEMSKÝ MAGNETIZMUS sa uskutoční podľa záujmu.

Kurzy vedie: Prezident Asociácie Dr. PeSc. HODEK Ladislav, liečiteľ a lektor filipínskej metódy liečenia. Počas prednášky bude prebiehať skupinové liečenie účastníkov kurzu dodávaním energie.

Liečebná metóda Reiki pochádza z Tibetu a je okolo tri tisíc rokov stará. Je to vlastne najjednoduchšia prírodná uzdravujúca a liečebná metóda prístupná všetkým ľuďom. Reiki je univerzálna energia, ktorá prúdi všetkým živým aj neživým. Môžeme ju použiť v akýchkoľvek podmienkach v každodennom živote a v každej situácii. Dá sa ňou pôsobiť na zvieratá, rastlinstvo, stromy, čím posilníme rast a energetickú hodnotu plodov i zeleniny. Môžeme reikovať jedlá i nápoje, ale v prvom rade tu ide o živého človeka. Jej liečivé účinky môžeme využívať sami na sebe, v rodine či medzi priateľmi. Reiki nenahrádza lekára, ani chirurgický zákrok. Je podpornou liečbou, ktorá urýchľuje proces liečby, vchádza do miest, kde je energia v nerovnováhe. Je veľmi užitočná pri liečení pooperačných stavov. Pôsobí na všetkých úrovniach a tým ovplyvňuje nielen dôsledok, ale aj príčinu ochorení. Naladením na Reiki energiu, ju môže každý veľmi jednoducho používať. Reiki energia prúdi najskôr cez človeka, jeho rukami prechádza a lieči choré miesta. Na tomto kurze sa absolvent bližšie oboznámi s používaním Reiki energie, preliečením seba samého a druhých ľudí.

Na kurze liečenia ZEMSKÝM MAGNETIZMOM sa odovzdávajú vedomosti iniciovaním do I. a II. roviny z kontaktného liečiteľstva, ktoré študoval pán Dr. Hodek v rokoch 1997/98 na Filipínach, kde absolvoval štúdium I.až IV. roviny filipínskeho liečiteľstva, spočívajúce v bezskalpelových vstupoch pri operáciách ľudského tela.
Ak Vás zaujímajú takéto prírodné formy liečenia, príďte si vypočuť aspoň úvodnú prednášku dňa:26. apríla o 10.00 hodine s minim. poplatkom 50, - Sk. Vážnejší záujemcovia, ktorí sa rozhodnú absolvovať celý kurz, sa oboznámia s ďalšími informáciami, tiež praktickými ukážkami liečby a budú naladení na tento príjem energie Reiki. Obdržia certifikát s medzinárodnou platnosťou a písomný materiál s vyše 100 ochoreniami a s postupom ako ich liečiť. Oboznámia sa s liečením seba I druhého človeka.
 

Vyberte región